Gebed om steun

Door Northcoat Deck

Blijf bij ons, Lam van God! Het leven is ons te zwaar om op eigen kracht te kunnen leunen. Door de druk die op ons ligt wordt U aan ons oog onttrokken. De harten die open moeten staan voor U worden bezet door alle zorgen van ons leven. Kom, Heiland, in onze eentonige, bewolkte levens en laat ze stralen met uw Aanwezigheid. Kom, vragen wij U en blijf bij ons!

Kom in onze harten als onze Redder, het Lam van God dat de zonden van de wereld wegneemt. Als we U misschien nog niet echt gekend hebben, mogen wij dan Uw genadige stem horen die zegt: “Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop!” Spoor ons aan om dat eerste levende contact met Uzelf te maken waardoor de lasten van de zonde, van het leven en ons zwoegen op U gewenteld worden. Kom, blijf bij ons!

Blijf dan bij ons voor altijd. Als U gekomen bent, ga dan nooit meer weg. Kom binnen, Gij hemelse gast, maar niet als gast maar als Meester. Mogen onze harten blootgelegd worden voor U, onze wil buigen voor de Uwe. Neem het roer in onze levens over en leg het beheer op Uw schouder.

Laat een bericht achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *