IMG2344
Verander je leven, verander de
IMG_1310

<<< Terug

Download als traktaat
Jesus
item2b1

Mijn liefde voor jou

Lieve jij,

Jij bent Mijn kind en Ik hou van jou. Zo eenvoudig ligt dat. Het maakt niet uit wat je gedaan hebt, of wat je niet gedaan hebt, Ik hou toch van jou. Diep bij jou van binnen leeft een eeuwige geest en Ik ken jouw geest heel goed.

item2b1a
item2b1a1

Je woont op deze aarde en stapt door dit leven, je maakt beslissingen om uit te zoeken wat het beste voor je is, hoe je moet leven en hoe je je hoofd boven water kunt houden. Het is niet altijd even gemakkelijk. Ik weet dat en begrijp dat, want dit is de strijd van het leven. Maar er is hulp. Je hoeft alleen maar contact met Mij te maken, een geestelijk contact.

Want ook al gaat het leven door, ook al word jij ouder en sterf je uiteindelijk, jouw geest wordt nooit ouder. De echte jij, die nu in jouw lichaam woont en onderhevig is aan de beperkingen ervan, is onsterfelijk.

Daarom zijn de dingen van het lichaam en de materiƫle zaken van deze wereld niet de dingen waarvoor je moet leven, want op zekere dag zul je het allemaal achter moeten laten. De dingen die van werkelijk belang zijn, zijn de geestelijke waarden. Liefde, genegenheid, barmhartigheid, begrip en onzelfzuchtigheid. Deze dingen brengen waarachtige rijkdom, de rijkdom van de geest. Dit zijn de dingen die je sterk maken; sterk van geest.
En als de dag komt waarop je je lichaam verlaat, zal alleen de kracht van je geest nog tellen. Doe daarom het goede. Toon liefde en geef liefde. Hou van je familie. Hou van je vrienden.

Hou van anderen en betuig liefde aan iedereen die je ontmoet. Wees barmhartig, toon medelijden en genegenheid. Want door naastenliefde uit te stralen, toon je Mij aan anderen. Want Ik, God, ben liefde en Ik hou van jou. Ik verlang ernaar de eeuwigheid met jou door te brengen.

Als je bij de deur aan het einde van de weg bent gekomen, aan het einde van je leven, dan heb je een sleutel nodig om die deur te openen, zodat je in Mijn huis kunt binnengaan, het huis waarin alleen de Liefde heerst. Om die sleutel te krijgen hoef je niets anders te doen dan je hand op te houden om hem van Mij aan te nemen.

De sleutel is Mijn Zoon, Jezus. Ik heb de sleutel nu in Mijn hand en Ik zeg je: "Deze sleutel kan de jouwe zijn." Het is als het ware alsof Ik je de sleutel tot Mijn schatkamer aanbied en tegen je zeg: "Deze is van jou, omdat Ik van je hou." Met deze sleutel kun je de schatkamer openen en zul je de schatten zelf ontdekken.

Waarom neem je de sleutel niet aan? Het is de sleutel tot een eeuwig leven met Mij.

Je hoeft alleen maar te zeggen: "Ja God, Ik wil die sleutel tot het leven. Ik wil Uw Zoon, Jezus, de sleutel tot Uw schatkamer. Ik neem hem aan. Ik ontvang Hem." En dan zal die sleutel voor altijd van jou zijn. Ik hou van jou. Jij bent Mijn kind en Ik geef je de sleutel tot Mijn erfenis, de sleutel tot de schatkist, de sleutel der eeuwigheid. Hij is van jou als je Hem maar wilt ontvangen.

Veel liefs,

Je hemelse Vader.

item2b1a1a
item2b1a1a1
item2b1a1a1a
Download als traktaat
item5a
Copyright 2013  Actiefonline -
        Actief Oppepper